Fitplein heeft twee webshops: www.superfoodmarkt.nl en www.optimaalwater.nl.

Binnen www.superfoodmarkt.nl kun je terecht als je superfoods, hoogwaardige natuurvoeding, natuurlijke voedingsupplementen of natuurlijke lichaamsverzorging en natuurlijke huidverzorging wil kopen.

Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, want alleen het allerbeste hebben wij voor je geselecteerd. Wat hebben ‘dure’ superfoods of andere hoogwaardige voedingsstoffen eigenlijk voor zin als je (een tijd) niet goed voor je lichaam hebt gezorgd?

Als je het ‘vergiftigd’ hebt door te roken, door alcohol te drinken, door teveel suiker en vet te eten, door teveel bloot te staan aan stress en te weinig slaap, of misschien wel door bovenmatig medicijngebruik? Om zo maximaal mogelijk te profiteren van goede voedingsstoffen, is het belangrijk dat je lichaam zo schoon mogelijk is. In de categorie Ontgiften op superfoodmarkt.nl kun je terecht als je je lichaam (intensief) wil reinigen.

Wat consumeren wij het meest? Water. Wat is het grootste bestanddeel in ons lichaam? Water. Hoe belangrijk is het dan dat wij zo goed mogelijk water tot ons nemen? Voor het optimaliseren van water kun je terecht op www.optimaalwater.nl. Daar kan je de beste waterfilters kopen en de beste vitalisators kopen.