Cocofina Kokoswater 1.000 ml Bekijk groter

Cocofina Kokoswater 1.000 ml

Heerlijk hydraterende en isotone dorstlesser, boordevol voedingsstoffen, kalium en electrolyten - ideaal voor na het sporten. 

Cocofina kokoswater is de gezonde sportdrank die je lichaam hydrateert en voorziet van alle nodige elektrolyten tijdens en na het sporten. Zo blijft je lichaam in topconditie. Bovendien is kokoswater een 100% natuurlijk product in tegenstelling tot de meeste sportdranken.

Heerlijk hydraterende en isotone dorstlesser, boordevol voedingsstoffen, kalium en electrolyten - ideaal voor na het sporten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

5
5.00/5 - 1 beoordeling

Beoordeling toevoegen

€ 4,95 incl. BTW


Beoordelingen

Cocofina Kokoswater 1.000 ml

Wat is Cocofina kokossap / kokoswater?

Cocofina kokossap is ook wel bekend als kokoswater. Kokoswater is de heldere vloeistof die wordt gevonden in de jonge groene kokosnoten.

Jonge groene kokosnoten worden geoogst op hun water-klaar piek (ongeveer na 7 maanden) en bij de bron gebotteld op verschillende locaties, afhankelijk van het seizoen. 

Cocofina kokoswater is ideaal als een sport rehydratatie drankje omdat het natuurlijk isotone, kalium en natrium zouten bevat die je verliest tijdens het sporten. 

Water uit jonge, groene kokosnoten, is volkomen isotoon, bevat uitsluitend natuurlijke suikers en zit boordevol vitaminen en mineralen. Cocofina kokoswater is ideaal om na het sporten je vochthuishouding weer snel op peil te krijgen en daardoor een gezond alternatief voor kunstmatig geproduceerde sportdranken. 

Het bevat twee keer zoveel kalium als een banaan en is rijk aan vitaminen en mineralen.

Waarom is kokoswater zo gezond voor je?

Isotoon

Natuurlijk kokoswater is volledig isotoon. De term isotoon betekent dat het aantal opgeloste deeltjes (bestanddelen) in het kokoswater gelijk is aan het aantal opgeloste deeltjes in je bloed. Deze natuurlijke “match” zorgt er voor dat Cocofina kokoswater snel wordt opgenomen door je lichaam. Heb je lekker gesport? Zorg er dan vooral voor dat je vochthuishouding snel weer in balans is met Cocofina kokoswater.

Elektrolyten

Als je sport of op een andere wijze lichamelijke inspanning verricht dan verliest je lichaam elektrolyten. Dit zijn natuurlijke lichaamszouten (ofwel mineralen) zoals kalium, natrium, magnesium en calcium. Deze stoffen zijn van groot belang om ervoor te zorgen dat je een gezond bot- en zenuwstelsel behoudt. Vooral het gehalte aan kalium in Cocofina kokoswater is zeer hoog en onder andere van belang bij de aanmaak van eiwitten voor je spieren zodat deze optimaal kunnen functioneren.

Vitaminen

Het kokoswater zorgt er voor dat je voldoende vitaminen binnen krijgt want het bevat ook nog eens een belangrijke hoeveelheid B-vitamen (B1, B3, B5 en B6) en vitamine C.

De oorsprong van dit Superfood

Cocofina kokoswater wordt gewonnen uit kokosnoten. Regenwater, dat door de kokosnoten van buitenaf is opgevangen en vervolgens door de vezels van de kokos is gefilterd, vormt de basis voor het kokoswater. Daarbij is echter wel de leeftijd van de kokosnoot van belang. Als een kokosnoot circa 7 maanden oud is (en nog groen) wordt het water uit de kokosnoot gehaald. De leeftijd is van belang omdat een oudere kokosnoot minder helder vocht geeft en dit vocht minder smaakvol is. Het water uit de jonge, groene kokosnoot daarentegen is helder en heeft een prettige zoete smaak. Je zult er zeker van genieten!

Tips voor gebruik

Cocofina kokoswater is een goed en gezond alternatief voor kunstmatige isotone sportdranken die helpen je lichaam sneller te hydrateren na inspanning. Maar ook als je niet sport helpt het om je lichaam in optimale conditie te houden. Het kokoswater is het lekkerst als je het koud drinkt en is zeer geschikt voor het maken van lekkere cocktails en smoothies in combinatie met vers vruchtensap, vers fruit en bijvoorbeeld vanille of chocolade.

Recensies (1)

Emiel

2015-08-28
5

Ik ben 3 x per week in de Bikram Yoga studio te vinden. Anderhalf uur zwoegen in 40 graden. Dan kan je wel een goede en gezonde dorstlesser gebruiken. Ik drink dit na elke training en ik zweer erbij. Alleen eh..... kan dat niet wat anders met de prijs?

Groetjes, Emiel

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...