Chiazaden (Mattisson - 1.000 gram) Bekijk groter

Chiazaden biologisch (Mattisson - 1.000 gram)

Chiazaad is een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, antioxidanten, essentiële vetzuren, plantaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Chiazaad versterkt het immuunsysteem, brengt de bloedsuikerspiegel in balans, vertraagt (huid)veroudering en remt ontstekingen. Chiazaden geven je voor een langere tijd een verzadigd gevoel.

Chiazaad is een uitstekende bron van vitaminen, mineralen, iwitten, vezels en vetzuren. Wist je dat chiazaad nummer 1 favoriet is bij afvallen?

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 12,30 incl. BTW


Beoordelingen

Bio chiazaad - uitstekende bron van vitaminen en vetzuren!

Chiazaden bevatten van nature veel Omega-3 vetzuren, voedingsvezels, antioxidanten, vitaminen, eiwitten en mineralen, en worden met recht tot de superfoods gerekend. Chiazaden passen prima in een actieve en gezonde levensstijl en zijn ideaal voor 55-plussers en sporters. Chiazaden worden gemakkelijk door het menselijk lichaam verteerd en hoeven niet zoals bij lijnzaad gemalen te worden.

Productkenmerken chiazaad

  • Rijk aan vitamines
  • Rijk aan mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium
  • Rijk aan omega's, met name omega 3 vetzuren
  • RIjk aan vezels

Doelstelling chiazaad

Chiazaden worden voor een klein deel gebruikt vanwege het hoge aandeel eiwitten (dus interessant voor sporters en vegetariërs). Chiazaden worden daarboven vooral gebruikt als ondersteuning bij het afvallen.

Chiazaad ondersteunt de stoelgang, hart- en bloedvaten en gewrichten. Chiazaad geeft energie. 

Gebruiksaanwijzing chiazaad

Gebruik de zaden in yoghurt, smoothies, havermout, muesli's en in salades. Doe chiazaad in eiwitshakes of door je sappen. Chiazaad bindt zich aan de vloeistoffen, waardoor de vloeistof wat dikker en lobbig wordt. Als chiazaad in je maag komt, zorgt het langdurig voor een verzadigd gevoel. 

Herkomst chiazaad

Chiazaden zijn afkomstig van de bloemen van de Chiaplant (Salvia Hispanica). Deze plant werd door de Maya’s en Azteken al voor onze jaartelling gebruikt als medicijn. Chiazaden werden daarnaast gegeten als krachtmiddel voordat er een reis werd gemaakt of voordat er gevochten werd.

Dieet chiazaad

Chiazaad is geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood liefhebbers. Doordat chiazaad rijk is aan eiwitten, is het zelfs een aanrader voor vegetariërs en veganisten. 

Ingrediënten chiazaad

100% biologische rauwe chiazaden. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...