Cacao Nibs (Mattisson - 400 gram) Bekijk groter

Cacao Nibs (Mattisson - 400 gram)

Rauwe cacao nibs hebben de hoogste concentratie anti oxidanten en flavonoiden van de wereld. Ook bevat het veel magnesium en mineralen waaronder mangaan, zink, chroom, koper, ijzer en zwavel. Lekker als snack of te gebruiken als topping.

Cacao nibs zijn heerlijk van smaak en hebben een hoge voedingswaarde. Deze cacao nibs zijn rauw en biologisch dus alle voedingswaarde is behouden.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 14,95 incl. BTW


Beoordelingen

Cacao nibs - rauw en biologisch

We weten inmiddels wel dat rauwe cacao veel voordelen heeft. Rauwe cacao is ook in verschillende hoedanigheden verkrijbaar. Onder andere als poeder, nibs, bonen en boter.

Productkenmerken cacao nibs

  • Rauwe cacao bevat de stof Fenylethylamin. Deze stof maakt het lichaam aan als je verliefd bent. Misschien dat chocola je daarom een lekker gevoel geeft?
  • Cacao heeft een positief effect op het hart, de bloeddruk en het cholesterol.

Doelstelling cacao nibs

Rauwe cacao draagt bij aan een goede weerstand en geeft je lichaam energie.

Voedingswaarde rauwe cacao nibs

Voedingswaarde per 100 gram
Energie2.600 kJ / 630 kcal
Vet55 g
  - waarvan verzadigd34 g
Koolhydraten15 g
  - waarvan suikers0,8 g
Vezels11 g
Eiwitten13 g
Zout0,13 g

Gebruiksaanwijzing rauwe cacao nibs

De cacao nibs kun je goed gebruiken als gezonde snack of als topping, voor een chocolade shake of repen en om bonbons te maken.

Herkomst rauwe cacao nibs

Peru. 

Dieet cacao nibs

Toepasbaar in elk dieet.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...