Cacao boter (Mattisson - 300 gram) Bekijk groter

Cacao boter (Mattisson - 300 gram)

Rauwe cacaoboter is puur en ongeraffineerd, dus zonder toegevoegde suiker en melk. Rijk aan antioxidanten en bevat diverse vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren.

Rauwe cacaoboter is puur en ongeraffineerd, dus zonder toegevoegde suiker en melk. Rijk aan antioxidanten en bevat diverse vitamines, mineralen, vezels en essentiële vetzuren.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 13,95 incl. BTW


Beoordelingen

Rauwe cacaoboter van Mattisson

Deze rauwe cacaoboter is rijk aan vitamines en mineralen en is in tegenstelling tot veel soorten cacaoboter ongeraffineerd. Ongeraffineerd betekent onbewerkt, dus deze cacaoboter bevat geen suiker of melk. Cacaoboter is het vet dat van nature voorkomt in rauwe cacaobonen. 

Productvoordelen rauwe cacaoboter

  • Volle, romige cacaosmaak en cacaoaroma
  • Cacaoboter bevat diverse vitamines, mineralen (waaronder magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper), vezels en essentiële vetzuren (waaronder omega-6)
  • Cacaoboter bevat ook PEA of Fenylethylamine, de stof die wordt aangemaakt door het lichaam als je verliefd bent. Cacao is het enige natuurlijke voedsel dat zo rijk is aan deze stof.
  • Verwerkt op lage temperaturen dus rijk aan voedingsstoffen
  • 100% puur, dus geen vulmiddelen of toegevoegde suikers

Gebruiksaanwijzing rauwe cacaoboter

Het smeltpunt van cacaoboter ligt rond de 36 á 37 °C. Cacaoboter smaakt en ruikt heerlijk naar chocolade. Je kan het gebruiken in smoothies, sappen, of desserts. De boter is ook geschikt voor uitwendig gebruik, je kan het direct op de huid smeren en gebruiken als basis voor massageolie.

Herkomst cacaoboter

Deze 100% biologische cacaoboter vindt zijn oorsprong in Peru en wordt gewonnen door het persen van cacao bonen. Pure cacaoboter wordt gemaakt van biologische rauwe cacaobonen, afkomstig uit Peru. Deze boter is ongeraffineerd, wat betekent dat het niet bewerkt is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld chocolade.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...