Blond lijnzaad (Original - 400 gram)

Lijnzaad zit vol met gezonde omega-3 en omega-6, vitamine B1, B2 en E, en mineralen als calcium, magnesium, zink en kalium. Lijnzaad maakt je darmen schoon, en de vezels zorgen ervoor dat je een verzadigd gevoel krijgt. Lijnzaad past in een dieet om op gewicht te blijven of af te vallen.

Blond lijnzaad is uitstekend voor de lijn. Het zit vol goede vezels en voedt de goede bacteriën in je darmen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 3,03 incl. BTW


Beoordelingen

Blond lijnzaad - voor de goede lijn

Lijnzaad is het zaad van vlas, vandaar de Engelse naam flax seeds.

Productvoordelen blond lijnzaad

  • Het bevat veel gezonde omega 3-vetzuren, eiwit, vitamine B1 en B2, vitamine E, calcium, mangaan, magnesium, zink, kalium, vezels en antioxidanten.
  • In lijnzaad zitten zowel niet-gefermenteerde als gefermenteerde vezels. Niet-gefermenteerde vezels zorgen ervoor dat je langer vol zit, doordat ze veel water opnemen. Gefermenteerde vezels voeden de goede bacteriën in je darmen en zorgen op deze manier voor een goede stoelgang.

Doelstelling blond lijnzaad

Lijnzaad reinigt de darmen, doordat het slijm dat vrijkomt in je darmen bij het eten van lijnzaad je afvalstoffen afvoert. Het stilt de honger en helpt bij het afvallen en een gezonde stoelgang, en bestaat voor wel 25% uit voedingsvezels. De smaak is nootachtig.

Gebruiksaanwijzing blond lijnzaad

Lijnzaad heeft een neutrale smaak waardoor het goed te combineren is in allerlei gerechten. Je kunt het in zijn geheel of gemalen nuttigen. Grof gemalen worden de waardevole stoffen beter door het lichaam opgenomen, maar het is het best als je het zelf vlak voor de maaltijd in de blender of vijzel maalt. Je weet dan zeker dat het niet geoxideerd is. 

Voeg 1-2 eetlepels toe aan je favoriete smoothie, gebruik het als topping over salades, vruchten of in de muesli, of maak er crackers en brood mee. Wanneer u borstvoeding geeft is het verstandig niet te veel lijnzaad te consumeren.

Herkomst blond lijnzaad

Lijnzaad is gemaakt van vlas, wat te herleiden is uit de Engelse naamgeving flax seeds.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...