Bijenwas dinerkaarsen (2 stuks - Dipam) Bekijk groter

Bijenwas dinerkaarsen (2 stuks - Dipam)

Bijenwaskaarsen bevatten geen schadelijk paraffine. Dipam ambachtelijke kaarsen zijn van 100% bijenwas. Bijenwas heeft een lange brandduur. Deze dinerkaarsen maar liefst 12 uur! 

2 dinerkaarsen van 25 cm in geschenkverpakking.

Bijenwas dinerkaarsen van Dipam zijn ambachtelijke dompelkaarsen zonder paraffine. 1 dompelkaars brandt wel 12 uur.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 5,99 incl. BTW


Beoordelingen

Bijenwas dinerkaarsen van Dipam - ambachtelijke dompelkaarsen

Dipam maakt ambachtelijke kaarsen van 100% bijenwas. Met deze duurzame grondstof wordt op ambachtelijke wijze producten van hoge kwaliteit gemaakt. Waar mogelijk zijn de grondstoffen en verpakkingsmaterialen niet belastend voor mens en milieu en op duurzame wijze geproduceerd. 

Bijenwas dinerkaarsen: inhoud en kwaliteit

2 dompelkaarsen in geschenkverpakking (2,2 x 25 cm). 

Brandduur: 12 uur. 

Volumekorting? Klik dan hier voor een verpakking met 4 dompelkaarsen

Bijenwaskaarsen, waar komen ze vandaan?

In de natuur leven honingbijen in holle bomen, rotsspleten of andere beschutte plekken. Honingbijen worden door de mens gehouden voor honing en dan leven de bijen in grote beschutte kasten of korven. Dat is de oninteressante buitenkant. De binnenkant van een bijenkorf wordt door de bijen helemaal zelf gebouwd. Zij maken namelijk raten van bijenwas. Die raten bestaan uit duizenden kleine zeshoekige cellen. Een groot deel van die bijenraten wordt gebruikt voor het opslaan van honing. Een deel wordt gebruikt voor het opslaan van stuifmeel of voor het leggen van eitjes door de koningin. De niet-gebruikte honingraten worden vervolgens door Dipam gebruikt om er de prachtige, natuurlijke en ambachtelijke kaarsen van te maken. 

Dipam kaarsenmakerij, gewoon in Nederland

Kaarsenmakerij Dipam C.V. bestaat al sinds 1983. Oorspronkelijk is dit ontstaan als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Doordat zij zinvol werk kunnen uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving deden ex-verslaafden werkervaring op en ontwikkelden zij sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. 

Dipam is flink gegroeid sindsdien, want in het drukke seizoen werken er inmiddels 8 tot 10 mensen bij Dipam en Dipam levert al in meer dan 14 landen. Dipam blijft vasthouden aan haar oorspronkelijke doelstelling: een werkervaringsplaats aan bieden aan mensen die om welke reden dan ook (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Is dat geen mooie gedachte als je een Dipam bijenwas kaars aansteekt? 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...