Arkopharma Detox drinkampullen (10x15ml) Bekijk groter

Arkopharma Detox drinkampullen (10x15ml)

DETOX drinkampullen bevat een uitzonderlijke combinatie van 11 biologische planten, speciaal geschikt voor een detox programma om het lichaam grondig te reinigen en zuiveren. Na een kuur van 10 dagen merk je meteen dat je beter in je vel zit.

DETOX drinkampullen is een voedingssupplement op basis van biologische plantenextracten en is derhalve ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Zoekt u een detox kuur van 10 dagen, geheel biologisch en plantaardig? Kies dan voor een eenvoudige detox met Arkopharma detox drinkampullen.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 10,24 incl. BTW


Beoordelingen

Detox Drinkampulen van Arkopharma - 10 dagen kuren

Werkzame bestanddelen detox drinkampulen

DETOX drinkampullen bevatten de volgende biologische planten: Groene Thee*, Linde*, Berkenblad*, Paardenbloem*, Moerasspirea*, Grote Klis*, Driekleurig Viooltje*, Venkel*, Artisjok*, Wortelsap en Pruimensap.
*Detox ingrediënten

Samenstelling per Arkopharma Detox Drinkampul

80% vloeibaar plantenextract verkregen uit:

 • Groene Theeblad Bio (Camellia sinensis (116 mg)),
 • Linde binnenbast Bio (Tilia cordata Mill. (116 mg)),
 • Berkenblad Bio (Betula pendula Roth., Betulapubescens Ehrh (116 mg)),
 • Paardenbloemwortel Bio (Taraxacum officinale Weber (116 mg)),
 • Moerasspirea bloeiwijze Bio (Filipendula ulmaria L. Max. (116 mg)),
 • Grote Kliswortel Bio (Arctium lappa L. (116 mg)),
 • Driekleurig Viooltje Bio (Viola tricolor 117 mg)),
 • Venkelvrucht Bio Foeniculum vulgare Mill. (116 mg )),
 • Artisjokblad Bio (Cynara scolymus L. (39 mg)),
 • Wortelsap Bio (Daucus carota L. (1,6 g)),
 • geconcentreerd Pruimensap Bio (Prunus domestica L. (1,6 g )).

Gebruiksaanwijzing Arkopharma Detox Drinkampul

De DETOX drinkampul voor gebruik goed schudden en vervolgens de dop met de hand openbreken. De inhoud oplossen in een half glas water (100 ml). De 10 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.

Inhoud

10 keer 15 ml

Dieet

De drinkampulen zijn samengesteld op basis van biologische plantenextracten en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

2 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Sanne
  op 2016-05-30
  Kun je door deze kuur een opgejaagd gevoel ervaren? Ik ben nu 7 dagen bezig en voel mijn hart flink kloppen en een opgegjaagd gevoel sinds twee dagen. Slaap hier ook erg slecht door. Hoor graag van u.Met vriendelijke groet, Sanne vd Steen Antwoord:
  Beste Sanne, de drinkampullen zijn een detox product die bedoeld zijn om kuurmatig in te zetten. Als uw lichaam overgaat naar een detox fase, dan worden allerlei toxines uit uw lichaam verwijderd. Hierdoor kunnen ontgiftingsverschijnselen ontstaan, ook de verschijnselen die u noemt. In detox periodes is het ontzettend belangrijk heel veel water te drinken. Puur water. Het verwijderen van toxines kan u door het drinken van veel water ook versnellen waardoor ontgiftingsverschijnselen afnemen.Een groot bestanddeel van deze capsules is groene thee extract. Verschijnselen als hartkloppingen en slechter slapen zijn veelgenoemde bijwerkingen van een detox met groene thee extract. Ook daarbij helpt het drinken van water.Mocht u continu last blijven hebben van deze bijverschijnselen en u heeft nog nooit eerder een detox gedaan o.b.v. groene thee, kan u eventueel een volgende keer ook overwegen om een detox uit te proberen op een andere basis dan van groene thee.
 • Gevraagd door een gast
  op 2016-09-29
  Goedenmorgen, Wanneer kun je het ampul het beste gebruiken en is de bedoeling dat je voor de rest gewoon blijft eten. Ik hier nergens informatie over vinden. Vriendelijke groet Jacqueline de Waard Antwoord:
  Goedemiddag, Het maakt niet uit op welk moment de detox ampullen op een dag worden gebruikt. Meestal worden ze bij het ontbijt gebruikt. Tijdens het gebruik van de detox ampullen wordt er geen aanvullend eetadvies gegeven. Hoewel het natuurlijk voor zich spreekt, dat het weglaten van sigaretten, alcohol, koffie, frisdrank, gluten en/of zuivel tijdens een periode van detox de detox extra ondersteunt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...