Biologische amandelmeel is een uitstekend alternatief bij glutenintolerantie. Het wordt gemaakt van geblancheerde amandelen, verder is het meel en wordt het veel gebruikt als vervanger van bloem.
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Biologische amandelmeel wordt gemaakt van geblancheerde amandelen, verder is het meel:
Geschikt voor koekjes, brood en vele andere toepassingen.
100% amandelmeel.
Inhoud: 100 gram of 500 gram.
Energie | 2.730 kj | |
Eiwit | 22,4 g | |
Koolhydraten | 10,8 g | |
- waarvan suikers | ||
Vet | 59,5 g | |
Vezels | 8,1 g | |
Natrium | 55,9 mg | |
Fosfor | 450 mg | |
Koper | 0,80 mg |
Amandelen komen van de amandelboom, welke oorspronkelijk afkomstig is uit het gebied wat reikt van het Midden-Oosten tot aan Armenië en Azerbeidzjan.
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product
Geen registratie vereist!
Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.
Appelazijn is verkrijgbaar in veel merken maar...
€ 10,23
Deze paleo, glutenvrije kokoswraps zijn een...
€ 6,12
Hennepzaad is een van de rijkste plantaardige...
€ 3,60