Alka® pH druppels (AlkaVitae - 37ml)

Ontzuur je lichaam sterk terug naar een zuur/base evenwicht. Alka druppels is een basisch mineralenconcentraat dat is ontwikkeld om overtollige zure afvalstoffen in het lichaam te neutraliseren door basische buffers (bicarbonaten) in het bloed te verhogen. Zure afvalstoffen leiden op termijn tot langdurige verzuring waardoor tal van problemen kunnen ontstaan.

Je lichaam ontzuren met alkaline druppels. Verbeter zelf je pH waarde met alka druppels ofwel pH druppels.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

5
5.00/5 - 1 beoordeling

Beoordeling toevoegen

€ 30,80 incl. BTW


Beoordelingen

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
2 € 29,60 Tot € 2,40
3 € 27,50 Tot € 9,90

Alka Druppels - actief en eenvoudig ontzuren van je lichaam

Productkenmerken Alka Druppels

Alka druppels is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan drinkwater de PH waarde verhoogt. Hierdoor wordt het basisch water, dat helpt om je lichaam te ontzuren.

Lichaamsontzuring is een natuurlijk en geleidelijk proces. Sommige mensen merken al na 1 week de veranderingen in het lichaam, anderen na enkele weken en weer anderen na enkele maanden. Voor de beste resultaten dien je 5 glazen water per dag aan te houden.

Gebruiksaanwijzing Alka druppels 

Ontzuren met Alka druppels is heel eenvoudig. Doe 3 druppels in een glas (200-250ml) met water. Even roeren en daarna binnen 1 minuut het hele glas met water opdrinken. Gebruik kraanwater wanneer deze van goede kwaliteit is (geen gedestilleerd water). Als je gefilterd water, of mineraalwater uit fles of pak gebruikt, dan dien je 5 druppels per glas water toe te voegen aangezien dit water vaak zuurder is dan kraanwater.

Voor het beste resultaat drink je verdeeld over de dag 5 glazen water met 3 druppels per glas op een zo leeg mogelijke maag. De beste momenten zijn: ’s ochtends bij het opstaan, minimaal 20 minuten voor of minimaal 1,5 uur na de maaltijden en voor het slapen gaan.

Ingrediënten Alka Druppels

Gedestilleerd water, kaliumhydroxide, natriumhydroxide

Hoe lang doe je met 1 flesje?

1 flesje bevat 37 ml, dat zijn 1.000 druppels. Bij de aanbevolen dosering gaat het flesje 2 maanden mee. 

Kan ik ook water voor onderweg alvast klaarmaken?

Het gaat bij het gebruik van Alka druppels om het aantal glazen water met druppels dat je drinkt, en niet om slechts 1 glas water met een veeltal aan druppels. Je kan ook een fles met kraanwater vullen en daaraan 18 druppels per liter, of 28 druppels per 1,5 liter water toevoegen (je moet hier meer druppels aan toe te voegen om de pH van het water in de fles gedurende de dag voldoende hoog te houden). Deze fles kan je meenemen in je auto of naar je werk. Drink per keer hoeveelheden die gelijk zijn aan een glas water (dus niet telkens een beetje nippen).

Moeite met 5 glazen per dag drinken? 

Als je moeite hebt met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kan je naast Alka Druppels ook Alka Tabs gebruiken. 2 of 3 glazen water met Alka Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka Tabs is een uitstekende combinatie om je lichaam te ontzuren.

Let op: Ontzuringsverschijnselen

Het kan zijn dat je nadat je bent begonnen met ontzuren, een toename van klachten ervaart (moeheid, lichte hoofdpijn, spierpijn, stijfheid, gewrichtspijn, lichte maagklachten, zuuroprispingen, e.d.). Deze tijdelijke toename van klachten is juist een goed teken en betekent dat de ontzuring aanslaat. Zuurresten in de verschillende delen van het lichaam worden losgeweekt en moeten worden afgevoerd. Drink voldoende water of kruidenthee om de afvoer van zuren te stimuleren. Als je te veel hinder ondervindt door de ontzuringsverschijnselen dan kan je de druppel- of tabletdosis tijdelijk verlagen. Stop in ieder geval niet met het ontzuren aangezien je op de goede weg bent: de extra klachten zijn van tijdelijke aard.

Verzuring van het lichaam is een continu proces. Door het dagelijks ontzuren met Alka bied je hier op aangename wijze weerstand tegen. Een ontzuurd lichaam heeft een sterk immuunsysteem en bevordert de vitaliteit!

Recensies (1)

Janine

2015-11-09
5

Dit product is echt niet te geloven: al jaren kamp ik met gewrichtsklachten. Dit product gebruik ik 3 maanden. Ik wil eerlijk zeggen dat ik het wel een beetje gedoe vond, dus het koste best wat moeite om het vol te houden (5 glazen water per dag extra drinken met deze druppels erin). Maar............. ik heb zoveel minder pijn in mijn handen en ik kan ze iets beter bewegen dan hiervoor.
Dus beste mensen, als jullie dit lezen: al lijkt het moeilijk vol te houden, doe het gewoon eens 3 maanden. Ik hoop dat jullie resultaten net zo verbluffend zijn als bij mij. Ik ga nog een paar maanden door om te kijken met welke resultaten ik ga eindigen. Bedankt superfoodmarkt.

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...