Alka Greens - 10 of 30 sticks x 10 gram

Alka® Greens is een hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen.

Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.

Biologische Alka Greens: 1 portie is gelijk aan 5 porties verse groente en fruit. Vult tekorten aan en ondersteunt een gezonde levensstijl.

Meer details

5
5.00/5 - 2 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 41,08 incl. BTW

 • 10 stuks
 • 30 stuks


Beoordelingen

Alka Greens - vul tekorten aan en help je lichaam ontzuren

De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden.

Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt.

Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Productvoordelen Alka Greens - Begin de dag met een glas Alka Greens

Dagelijks een glas met Alka Greens beschermt het lichaam tegen verzuring. Door de aanvulling van basische voedingsstoffen worden zure afvalstoffen veel makkelijker geneutraliseerd zonder dat het lichaam de basische mineralen put uit de botten en de huid. Alka Greens maakt je huidige vitamine- en mineralensupplementen overbodig. Begin de dag met een portie Alka Greens en verzeker je lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven.

 • 100% natuurlijke hoogwaardige voedingsextracten en orthomoleculaire voedingsstoffen
 • ‘Superfood’ vol basische mineralen voor een optimale ontzurende werking
 • Rijk aan natuurlijke vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, Foliumzuur, B12 en C
 • Goede ondersteuning van de gewrichten, darmen en hersenen
 • Geschikt voor vegetariërs en diabetici, gezoet met Stevia
 • 1 portie Alka Greens is gelijk aan de voedingsstoffen van 5 porties verse groente en fruit

Verbeter je zuurbalans met Alka Greens

Bij verzuring is er een tekort aan basische voedingsstoffen die het ontzurende tegenwicht moet bieden aan de ophoping van zure afvalstoffen. Door het tekort aan basische voedingsstoffen rooft het lichaam allerlei basische mineralen uit de het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels, etc.) om restzuren te neutraliseren.

De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden. Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Alka® Greens is een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.

Alka® Greens maakt uw huidige vitamine- en mineralensupplementen overbodig en ondersteunt een gezonde zuurbalans. Begin de dag met een portie en verzeker uw lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. Het allerbeste voor uw lichaam!

Alka Greens van AlkaVitae: een dagelijkse complete aanvulling! 

 • 100% natuurlijke hoogwaardige voedingsextracten en orthomoleculaire voedingsstoffen
 • “Superfood” vol basische mineralen, zoals zink voor een optimale ontzurende werking
 • Rijk aan vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, Foliumzuur, B12 en C
 • Goede ondersteuning van gewrichten, darmen en hersenen
 • De combinatie van bouwstoffen, vezels, enzymencomplex en probiotica zorgen voor een goede ondersteuning van het spijsverteringsstelsel en afweersysteem
 • Geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici, licht gezoet met Stevia!
 • 1 portie Alka® Greens bevat een hoeveelheid antioxidanten die ruim gelijk is aan 5 porties verse groenten en fruit
 • Bevat geen tarwe, rogge, mais, zuivel of rijst
 • Bevat geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten
 • Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen
 • Hygiënisch en efficiënt in gebruik door losse stick-verpakkingen van 10gram
 • Beschikbaar in 30 of 10 stick-verpakking!

Gebruiksaanwijzing Alka Greens

Doe de inhoud van 1 stickverpakking Alka® Greens in een glas. Voeg daar ongeveer 200 ml  tot 250 ml water aan toe. Goed roeren en daarna rustig opdrinken. Alka® Greens opgelost in water heeft een lekkere en natuurlijk lichtzoete vruchtensmaak. Drink het bij voorkeur net voor het ontbijt.

Dosering: Dagelijks de inhoud van 1 stickverpakking á 10 gram is voldoende voor het behoud van een goede weerstand. Bij gebrek aan energie of bij tekorten aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen kunt u tijdelijk dagelijks ook 2 stickverpakkingen verdeeld over de dag gebruiken.

Belangrijke ingrediënten van Alka Greens

Kiemgrassen en algen

Gekiemd gerstegras en tarwegras zijn de meest basische grassoorten die bestaan. Ze bevatten o.a. het hele spectrum aan natuurlijke vitamines, basische mineralen als zink, kalium, ijzer, calcium, magnesium en fosfor, essentiële aminozuren, en antioxidanten zoals superoxidedismutase. Verder bieden beide kiemgrassen het lichaam een grote hoeveelheid aan chlorofyl (bladgroen), de stof die het lichaam reinigt en voorziet van energie.

Chlorella en spirulina

Chlorella en Spirulina zijn algen die zeer rijk zijn aan natuurlijke vitamines en mineralen. Daarnaast bevatten ze hoge concentraties aan chlorofyl en andere fytonutriënten zoals flavonoïden, carotenoïden en fenolzuren. Chlorella en spirulina hebben bevorderen een gezonde zuurbalans en geven het lichaam energie.

Variëteit aan groenten en fruit

1 portie Alka® Greens staat gelijk aan de voedingsstoffen van minimaal 5 dagelijkse porties groenten en fruit. Fruits & Greens™ bestaat uit hoogwaardige extracten van citroen, limoen, sinaasappel, grapefruit, pruim, perzik, framboos, kers, veenbes, rode druif, bosbes, aardbei, ananas, appel, abrikoos, vlierbes, aubergine, rode peper, biet, zoete aardappel, witte aardappel, ui, wortel.

Acerola met 50% natuurlijke vitamine C

Acerola is een frisrode kersachtige vrucht die zeer rijk is aan vitamine C. Het Acerola extract in 1 portie Alka® Greens bevat 100mg natuurlijke vitamine C; meer dan 20x zoveel als in een vergelijkbare portie sinaasappels.

Ingrediënten Alka Greens van Alka Vitae

Wat zit er precies in 1 stick Alka Greens?

EXTRACTEN VAN GROENTEN, VRUCHTEN
EN GRASSEN
ONDERSTEUNING VAN 
DE BLAAS & NIEREN
Tarwegras33.180mg*Solidago500mg*
Gerstegras2.371mgGinkgo Biloba10mg
Alfalfa1.400mg*  
Biet3.333mg*ONDERSTEUNING VAN DE GEWRICHTEN
Zoete aardappel3.333mg*
Witte aardappel3.333mg*Spirulina12.000mg*
Ui3.333mg*Moerasspirea500mg*
Wortel3.333mg*Chlorella400mg
Perzik3.333mg*  
Citroen3.333mg*ONDERSTEUNING VAN 
DE HERSENEN
Limoen3.333mg*
Sinaasappel3.333mg*Kurkuma40mg
Grapefruit3.333mg*  
Pruim3.333mg*ANTI-OXIDANTEN EN GEZOND
IMMUUNSYSTEEM
Framboos3.333mg*
Kers3.333mg*Bloempollen2.000mg*
Veenbes3.333mg*Acerola met 50% natuurlijke
vitamine C
 
Rode druif3.333mg*200mg
Bosbes3.333mg*Groene Thee1.250mg*
Aardbei3.333mg*Gember3.533mg*
Ananas3.333mg*Citroenzuur100mg
Appel3.333mg*Panmol® natuurlijk vit.B complex uit Quinoa
Abrikoos3.333mg*
Rode pepper3.333mg*B1180mcg
Aubergine3.333mg*B2230mcg
Vlierbes3.333mg*B32,32mg
  B51,03mg
ONDERSTEUNING VAN DE DARMENB6280mcg
Vezelcomplex: B78,4mcg
Arabische gom1.000mgFoliumzuur44,35mcg
Appelvezels800mgB120,45mcg
Lactospore™:   
Lactobacillus1,5 miljardVOOR EEN HEERLIJKE SMAAK
Digezyme™: Natuurlijk aroma van: 
Amylase45mcgWoudvruchten180mg
Lactase22mcgVanille50mg
Cellulase5mcgWilde Stevia10mg
Protease3mcg  
Lipase0,5mcgper stickverpakking van 10 gram
  Energie 18,51 kCal/77,36 kJoule
  Eiwit2,60g
  Koolhydraten1,88g
  Vet (plantaardig)0,07g
  Voedingsvezel2,57g
    
* extracten zijn weergegeven in equivalente waarden en gemiddelde hoeveelheden.
 

Gluten- en lactosevrij, zonder synthetische toevoegingen, geen dierlijke ingrediënten.
Geproduceerd in een omgeving waar ook noten en pinda’s worden verwerkt.

Kruidenpreparaat

Netto inhoud:

10 stickverpakking: 100g
30 stickverpakking: 300g

Waarom natuurlijke vitamines?

Wist u dat slechts 50% van synthetische vitamines door het lichaam wordt opgenomen? Voor de opname van vitamines heeft het lichaam microstoffen nodig die in natuurlijke voedingbronnen zitten. Alka® Greens bevat uitsluitend vitamines en mineralen uit natuurlijke extracten met de juiste microstoffen waardoor ze optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Ondersteuning van de darmen

Goede gezondheid begint met gezonde darmen. Om de darmfunctie te ondersteunen bevat Alka®Greens:

 • Een krachtig natuurlijk vezelcomplex van appels en Arabische gom. Vezels zijn essentieel voor een goede dagelijkse stoelgang.
 • Het Digezyme™ complex dat bestaat uit de enzymen amylase, lactase cellulase, protease, lipase. Deze spijsverteringsenzymen helpen ons voedsel verteren in kleine, opneembare basiseenheden.
 • Lactospore™, een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur. De 1,5 miljard lactobacillus zijn ingekapseld waardoor ze de maag onaangetast passeren. In de darmen ontwikkelen ze tot volwaardige goede bacteriën die zorgen voor een gezonde darmflora.

Recensies (2)

Maria

2016-02-07
5

Ik neem het in met water en het is een super lekker drankje.

 
Terence

2016-01-07
5

Handig voor op vakantie. Wanneer je toch niet altijd zo gezond kan eten als je zou willen. Best smakelijk ook gewoon met water.

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

2 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Rita
  op 2015-03-15
  Mag men alka greens ook mixen met soya melk of andere vloeistoffen?. Antwoord:
  Dag Rita,Bedankt voor je mail. Je mag de Alka Greens mixen met andere vloeistoffen. Er zit wel een natuurlijk flavor aan de Alka Greens dus ik weet niet wat je het lekkerst vindt. In combinatie met water smaakt het prima.Hartelijke groet, Maureen
 • Gevraagd door Henriette
  op 2016-10-06
  Hoe vaak en welk moment neem je Alka greens? Antwoord:
  Beste Henriëtte, Alka Greens gebruik je elke dag, bij voorkeur net voor het ontbijt. Dan worden de voedingsstoffen direct opgenomen. Hartelijke groet, Rosa

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...