ActiMaris - Wondspoeling (300 ml) Bekijk groter

ActiMaris - Wondspoeling (300 ml)

Wondspoeling van ActiMaris is een natuurlijke manier om grotere open wonden schoon te spoelen en te ontdoen van vuil, werkt ontsmettend helpt bij het herstelproces.

Wondspoeling op basis van natuurlijke ingrediënten van ActiMaris geschikt voor alle soorten wonden helpt tegen pijn en ondersteund het herstel

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 13,10 incl. BTW


Beoordelingen

ActiMaris - Wondspoeling (300 ml)

Wondspoeling van ActiMaris is een natuurlijke manier om grotere open wonden schoon te spoelen en te ontdoen van vuil, werkt ontsmettend helpt bij het herstelproces. In de wondspoeling van ActiMaris zit geen alcohol en komen ook geen andere chemische middelen voor. 

Inhoud

300 ml wondspoeling

Ingrediënten

Aqua Purificata, Sal Maris, Sodium Oxychlorite

Gebruik

Gebruik dagelijks voor het schoonmaken van de wond. Behandel voor 5-10 minuten bij kleinere schonere wonden en 15-20 minuten bij grotere wonden. Het is ook mogelijk een wondgaasje te doordrenken met de vloeistof en de wond daarmee schoon te maken. Het is belangrijk te spoelen tot er geen vuil meer te zien is alleen dan kan de wond goed helen.

De wondspoeling kan gebruikt worden op alle soorten wonden inclusief brand en schaafwonden en is geschikt voor iedere leeftijd.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)