4-Algae Botanico mix (Amanprana - 75 gram)

Amanprana 4-Algae Botanico-mix: een kruidenmix met 4 zeewieren en Khoisan fleur de sel

Amanprana 4-Algae Botanico-mix: een kruidenmix met 4 zeewieren en Khoisan fleur de sel

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 24,63 incl. BTW


Beoordelingen

4-Algae Botanico mix (Amanprana - 75 gram)

Productvoordelen

  • Kruidenmix met 4 zeewieren en Amanprana Khoisan fleur de sel
  • Aanvulling op je dagelijks menu
  • Veelzijdige smaak die bij veel gerechten past
  • Zeewier van hoge kwaliteit, zonder additieven.

Deze Amanprana 4-Algae Botanico-mix is een biologische mix van vier zeewieren (nori, zeesla, kombu, dulse) en fleur de sel. Zeewieren worden ook wel groenten uit de zee genoemd en zijn tegenwoordig bezig aan een flinke opmars. Een mooie aanvulling op je dagelijks menu.

Trage schildlier, krampen, jodiumtekort?

4 Algae Botanico-mix levert je 70% zeewieren als rijkste bron van alle 31 mineralen en sporenelementen die je lichaam nodig heeft, waaronder jodium en elektrolyten.

Krampen, schildklierklachten, chronische vermoeidheid, kunnen hun oorsprong hebben in een mineralentekort. Gezond en gevarieerd eten om aan onze lichaams- en mineraalbehoeften te voldoen, is voor velen een uitdaging. Vandaag de dag, met landbouwakkers die zijn uitgeput en mineraalarmere voeding, wordt de uitdaging nog groter. 4-Algae Botanico-mix biedt een toegankelijke oplossing.

In Aziatische landen zijn de zeewieren in deze Botanico-mix al honderden jaren lang de ‘zeegroenten’ van elke dag. Ze bevatten plantaardige eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitamines A, C en B die onontbeerlijk zijn voor een goede werking van het lichaam.

Heb je vaak te kampen met spierkrampen? Ben je vermoeid? Heb je schildklierklachten? Wellicht lijdt je lichaam al enige tijd onder een mineralentekort. Spieren en zenuwen, bijvoorbeeld, kunnen verkrampen bij magnesium- of jodiumtekort. Door elke dag zeewieren te eten, zou je zulke mineralentekorten kunnen wegwerken.

4-Algae Botanico-mix bevat 4 zeewieren en Khoisan fleur de sel

  • Nori: gekend als het sushi-zeewier. In Japan, waar landbouwakkers schaarser zijn en de bevolking het gewend is om voeding in de zee te zoeken, is nori een belangrijke bron van eiwitten, ijzer, jodium en andere voedingselementen.

  • Zeesla: populair langs de Noordzeekust, waar het geoogst wordt. Zeesla is ook voor veganisten en vegetariërs interessant, want zou een hoog gehalte aan vitamine B12 hebben.

  • Dulse: groeit langs het noorden van de Atlantische en Stille Oceaan en is net zoals de voorgaande zeegroenten rijk aan mineralen en sporenelementen.

  • Kombu: voornamelijk gekend in de Japanse keuken, waar het een hoofdingrediënt is van dashi, een bouillon die gebruikt wordt als basis voor verschillende gerechten.

4-Algae Botanico-mix bevat naast deze zeewieren ook Khoisan fleur de sel. Dit zout werd toegevoegd aan de zeewierenmix om je lichaamscellen de nodige elektrische geleiding te bieden om de cellencommunicatie positief te beïnvloeden. Dit leidt tot meer energie en vitaliteit.

Hoe gebruik je 4-Algae Botanico-mix in je keuken?

Net zoals de andere Botanico-mixen van Amanprana is 4-Algae erg veelzijdig in gebruik. De mix heeft een uitgesproken zeewier-, algensmaak die varieert afhankelijk van de gebruikswijze. Dulse en kombu, bijvoorbeeld, krijgen een vleesachtige, speksmaak wanneer ze geroosterd worden.

Gebruik 4-Algae Botanico-mix naar believen. Enkele suggesties: voeg 4-Algae toe aan soep of gebruik het als bouillon, verwerk het in sauzen of stoofpotjes, gebruik het als smaakmaker voor groenteschotels, voeg het toe aan dressings of marinades, strooi het over je salade of gerecht wanneer het klaar is.

De smaak van de Amanprana 4-Algae Botanico-mix

Deze Amanprana 4-Algae Botanico-mix heeft een erg veelzijdige smaak. Het zout-zilte van de culinaire kruidenmix past goed bij heel veel gerechten. Wat dacht je van de 4-Algae op je salade, op je eitje, in een pastasaus, over de aardappeltjes, groenten en rijst.

4-Algae Botanico kuidenmix bevat biologisch zeewier uit Bretagne

De 4 soorten zeewieren in de Amanprana 4-Algae Botanico kruidenmix, komen uit een beschermd natuurgebied (beschermde nationale zeeparken) in de Atlantische oceaan voor Bretagne (FR) Bretagne heeft 900 soorten zeewieren. Eén van de gebieden met de grootste diversiteit zeewieren op de wereld. Dit komt omdat voor de kust van Bretagne zowel een koude als warme oceaanstromen samen komen.

De nationale zeeparken voor Bretagne worden beschermd tegen industriële vervuiling door schepen. Er mag slechts selectief algen geoogst worden. De algen of zeewieren worden strikter gecontroleerd op zware metalen en toxische stoffen als bij vrije oogst. Het wassen van het biologisch gecertificeerde zeewier mag uitsluitend met zeewater. Geen additieven, geen kraanwater. Dat is kwaliteit en dit proef je.

Ingrediënten Amanprana 4-Algae Botanico-mix met zeewieren

70% 4-algae mix (nori, zeesla, kombu, dulse), 30% Khoisan fleur de sel.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...